Лот: 46
Љубица Цуца Сокић (1914–2009)
уље на платну, 27х22
Потпис: на полеђини.
Почетна цена:
850 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909