Лот: 45
Љубица Цуца Сокић (1914-2009)
Кровови, 1993
уље на платну, 46х50
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1800 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909