Лот: 45
Ксенија Дивјак (1924-1995)
Дечак и лав, око 1965
акварел, 47x35
Потпис: горе десно
Почетна цена:
250 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909