Лот: 42
Радомир Дамјановић Дамјан
Слика, 2013
акрил на платну, 20х20
Потпис: на полеђини.
Почетна цена:
400 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909