Лот: 4
Мијо Вујошевић
Платије, 1984
темпера на картону, 47,5х33
Потпис: доле лево
Почетна цена:
350 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 31. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909