Лот: 38
Драгутин Медењак Инкиостри (1866-1942)
Освећено Косово, 1914
уље на платну каширано на картон, 50х 35
Потпис: доле лево
Почетна цена:
700 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909