Лот: 37
Тодор Швракић (1882-1931)
Принципов мост, 1920
акварел на картону, 35х45,5
Потпис: доле десно
Почетна цена:
350 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909