Лот: 36
Зоран Петровић (1921-1996)
Црвени орнаменти, 1981
уље на платну, 50х70
Потпис: доле десно
Почетна цена:
400 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909