Лот: 36
Милош Бајић (1915–1995)
Апстракција, 1988
акрилик на хамеру, 75х55
Потпис: доле десно
Почетна цена:
800 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909