Лот: 34
Владан Мицић Мицке
Фантазија
уље на платну, 50х60
Потпис: доле лево
Почетна цена:
240 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909