Лот: 31
Миливоје Штуловић
Запис, 2010
уље на платну, 80х100
Потпис: горе лево
Почетна цена:
500 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909