Лот: 31
Мерсад Бербер (1940-2012)
Композиција, 1970-те
комбинована техника, 53х40
Потпис: горе средина
Почетна цена:
600 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909