Лот: 30
Aлександар Луковић Лукијан (1924-2015)
Кловн пред празном ареном ,1972
уље на платну, 46х54
Потпис: доле лево
Почетна цена:
900 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909