Лот: 29
Живко Стојсављевић(1900-1978)
Пристаниште,
уље на платну, 59х72
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1250 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909