Лот: 29
Синиша Вуковић(1932–2011)
Чамци, 1953
мешана техника на папиру, 21х30
Потпис: доле средина
Почетна цена:
250 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909