Лот: 28
Никола Граовац(1907-2000)
Цвеће и и бокал на столу
уље на платну, 46х62
Потпис: доле лево
Почетна цена:
1300 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909