Лот: 25
Александар Цветковић
Без назива
уље на платну, 70х70
Потпис: доле лево
Почетна цена:
550 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909