Лот: 24
Милан Радоњић (1912-1984)
Градски мотив
уље на платну, 49х37
Потпис: доле десно
Почетна цена:
200 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909