Лот: 23
Ратко Лалић
Лоза, 1998
уље на платну, 100х100
Потпис: доле лево
Почетна цена:
1500 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909