Лот: 20
Душан Микоњић
Београд
уље на платну, 50х70
Потпис: доле десно
Почетна цена:
200 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 31. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909