Лот: 2
Миодраг Петровић (1888-1950)
Шумадија- млада шума, 1930-те
уље на платну, 45х64
Потпис: доле лево
Почетна цена:
850 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909