Лот: 2
Урош Тошковић
Птице
туш на папиру, 40х28
Потпис: доле десно
Почетна цена:
150 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909