Лот: 16
Ксенија Дивјак (1924-1995)
Акт
оловка у боји на папиру, 32х24
Потпис: горе десно
Почетна цена:
180 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909