Лот: 16
Марио Маскарели (1918–1996)
Глава, 1982
туш на папиру, 15,5х10,5
Потпис: горе лево
Почетна цена:
100 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909