Лот: 18
Ксенија Дивјак
Морски пејзаж
гваш, 69х49
Потпис: горе лево
Почетна цена:
420 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909