Лот: 15
Александар Јеремић Цибе (1925–2008)
Пијанисткиња, 1971
уље на платну, 51х26
Потпис: доле десно
Почетна цена:
150 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909