Лот: 13
Милица Чађевић (1890-1947)
Брдовити предео, 1928
акварел, 35х26,5
Потпис: доле десно
Почетна цена:
250 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909