Лот: 13
Љубодраг Јанковић Јале
Висине, 2009
уље на платну, 65х73
Потпис: доле десно
Почетна цена:
800 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909