Лот: 13
Светислав Страла (1891–1957)
Предео, 1950-те
уље на платну, 64,5х88,5
Потпис: доле десно
Почетна цена:
950 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909