Лот: 12
Љубодраг Јанковић Јале
Жена са јабуком, 1969
уље на платну, 61х50
Потпис: на полеђини
Почетна цена:
1500 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909