Лот: 111
Љуба Поповић (1934–2016)
Без назива, 1999
уље на дасци, 30х20
Потпис: на полеђини
Почетна цена:
1500 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909