Лот: 113
Петар Хрануели
Плави анђео, 2019
брушено стакло, 24х11х5
Потпис:
Почетна цена:
1200 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909