Лот: 110
Синиша Вуковић (1932–2011)
Без назива, 1979
уље на платну, 80х80
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1700 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909