Лот: 106
Louis Bashard
Призор из рата
уље на платну, 45х52
Потпис: доле десно
Почетна цена:
450 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909