Лот: 104
Сава Стојков (1925-2014)
ејзаж, 1997
уље на платну, 40х40
Потпис: доле десно
Почетна цена:
400 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909