Лот: 102
Фрањо Корен (1929–1982)
Куће,1968
уље на платну, 40х50
Потпис: доле десно
Почетна цена:
350 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909