Лот: 102
Ана Врвић
Град, 1979
уље на платну, 78x58
Потпис: доле десно
Почетна цена:
250 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909