Лот: 102
Гордана Јоцић (1943-1989)
Капија, 1982
туш на платну, 54х47
Потпис: доле десно
Почетна цена:
600 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909