Лот: 101
Дејан Уларџић
Фантазмагорија, 1985
оловка на хартији, 34x48
Потпис: доле десно
Почетна цена:
240 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909