Лот: 100
Снежана Бекрић
Београд, 2018
уље на платну, 34х49
Потпис: доле десно
Почетна цена:
250 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909